En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan azca tercih edilmesinin nedeni insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut muvazene kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara oranlı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de zeval aldatmaıyoruz.

Yangınlar ara sıra o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği birlikte eritebilmektedir. Muhik takılmış bir yangın kapısı binanın karınindeki bina sakinlerinin dünyaarı tahliyesini belli süre emin hale getirir.

Zihnî mânialı, tutuk veya ıslah edilenlerin çitndığı, yetkili çalışanı daim yer başında olan ve yangın yahut gayrı evgin durumlarda kullanıcıları nakledecek yeterli imkânları kâin yerlerde kilit kullanılmasına onay verilir.

Yangın esnasında güvenliğin esenlanması ve usturuplu şekilde tahliyenin gerçekleşmesi midein kullanılan kapılara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar emin şekilde binanın ayrılma edilmesine olanak tanır.

Yangın veya ivedili perese vakalarında binalardaki yangın kapısı insanların kolay boşaltma edilmesi karınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil yapmak, projenize tatminkâr boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde Yangın Kapısı emniyetli mekanlar oluşmasına katkı kurmak bâtınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Ancak kullanıcı nüshası 50 kişkazançlı güzeşte katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Montaj: Yangın kapısı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan Yangın Çıkış Kapısı dayanırlıklidir.

Veriler bapların belirli derecelere kadar dayanabildiğini gösterse bile bu tarz şeylerin tümü manevra ortamında kaydedildiği bâtınin sadık hayatta aynı payanları vermeyebilir.

Report this wiki page