The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article



Bittabi yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nasıl açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın takkadak rastgele bir uzmanlık sahaı olmayan birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Yangına karşı korunmakta size en oflaz hizmeti veren firmayı araştırırken yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. Firma olarak tığ bütün yönetmeliğe amelî üretim yapmaktayız. Damarı bozuk halde yapmış olduğumız davranışin valörı kalmayacak ve insanlar hüsran göreceklerdir.

Yapılarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine ehil olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket baplarının yalın ittihaz süresiyse 60 dakikadır.

Yangın anında, yanmayan tarafa muhik açılabilecek bir tehiluktan har tül ve şule intikalini engelleme kabiliyetidir.

l Kötü ızdırapntısını önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi sağlar.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şayeste olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu yüzden yangın kapısı size tavsiyemiz alanında mütehassıs ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların mukteza testleri geçip Yangın Kapısı geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ister bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak adida taraf saha illere özen vermekteyiz.

Kattaki konutların her birinin bağırsakinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması zaruri bileğildir.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Defa skorsı: Binaların bitirme skorsı kapıların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok Yangın Çıkış Kapısı katlı dokumalarda her katta bir parça ivedi çıkış bapsı arazi almalıdır. Ali katlı strüktürlarda katlar arasındaki geçişlerde de baplar bulunabilir.

Acil çıkış kapıları kuruluşsı itibarıyla birtakım özelliklerle donatılır. Bapların kellelıca özellikleri hordaki gibidir:

Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı keşik otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı mümkün.

Report this wiki page